News Flash:

Reteta de pui umplut

15 Octombrie 2013
1181 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 pui de curte de cca 1,5 kg
300 g carne tocata amestec porc/vita
2 linguri orez
3 fire ceapa verde
sare
piper
delikat
ulei/grasime de pasare topita

Mod de preparare:

Am calit ceapa in putin ulei, apoi am lasat-o sa se raceasca. Am amestecat ceapa cu carnea tocata si orezul, am condimentat cu sare, piper si delikat. Cu amestecul rezultat, am umplut puiul spalat si curatat bine. Pentru ca umplutura sa nu iasa, am prin cu doua scobitori.
Am pus uleiul si grasimea de pasare intr-o cratita pe foc. Cand s-a incins, am pus puiul, prajind-ul putin pe toate partile, apoi am dat cratita la cuptor, la foc mediu, pentru cca 2 ore.  In aceasta perioada am intors puiul de cateva ori, si l-am stropit din cand in cand cu zeama lasata.
Cand a fost gata, am portionat puiul si l-am servit cu umplutura de orez si carne, alaturi de o salata de castraveti, ceapa verde si marar.

Pui umplut recomandat de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pui umplut
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1722 viz    0 com
1480 viz    0 com
1805 viz    0 com
1049 viz    0 com
1555 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1587 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019240 (s)