News Flash:

Reteta de pui pe sticla

27 Mai 2014
1624 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 pui
1 lingura suc de lamaie
aprox. 100ml ulei de masline
1 lingurita boia dulce
1/2 lingurita rozmarin
1/4 lingurita piper

Mod de preparare:


Puiul se spala bine atat in interior cat si in exterior apoi se sterge bine cu un servet de hartie. Il condimentam cu sare si piper atat in interior cat si in exterior. Amestecam restul ingredientelor. Pentru a va usura munca trageti bine puiul pe sticla (cu fundul in jos, scuzati expresia) si apoi il ungeti cu amestecul de ulei, boia, rozmarin si suc de lamaie. Indicat ar fi sa-l lasati la rece cateva ore sa se marineze dar daca va grabiti sariti peste etapa asta.

Sticla o umpleti cu apa si cu puiul “montat” pe ea o puneti in tava de la aragaz. Coaceti la 160g C timp de 1 ora si jumatate si apoi mariti temperatura la 180g C si mai lasati 5-10 minute sa se rumeneasca. Atentie cand il scoateti din cuptor sa nu il rasturnati si sa va ardeti.
Serviti cu legume, salata si obligatoriu mujdei de usturoi.

Sfaturi:
- Ar fi recomandat sa folositi o tava rotunda mai mica.
- Nu uitati sa luati dopul de la sticla.
- ungeti puiul cu putina miere si il mai lasati 5 minute la cuptor.

Reteta pui pe sticla ne este recomandata de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete carne pui sticla retete fripturi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1149 viz    0 com
1175 viz    0 com
1174 viz    0 com
958 viz    0 com
1281 viz    0 com
1334 viz    0 com
1203 viz    0 com
1090 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1623 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013834 (s)