News Flash:

Reteta de pui manastiresc - Ce frumos se rumeneste

24 Octombrie 2017
1144 Vizualizari | 0 Comentarii
Este atat de buna incat te vei linge pe degete dupa ce vei incerca reteta de pui manastiresc a doamnei Ioana Ungureanu.

Ingrediente:

4 pulpe de pui
1 ceapa
500 g ciuperci
3 oua
400 gr smantana
1 jumatate legatura marar
o jumatate legatura patrunjel
sare
piper
boia

Mod de preparare:

Punem pulpele curatite si taiate pe jumatate in putin ulei sa se prajeasca putin si apoi punem 500 ml apa fierbinte si lasam sa fiarba o ora. Acum punem si condimente peste pui. Intre timp, taiem ceapa marunt si o punem in putin ulei si o calim pana se inmoaie. Punem ciupercile taiate lamele peste si lasam pana ciupercile lasa apa si se calesc putin. Smantana o batem cu cele 3 oua si punem si verdeata tocata marunt.
Intr-un vas yena sau o tava vom ansambla preparatul. Punem bucatile de pui, ciupercile, iar deasupra vom turna sosul de smantana cu ou. Dam la cuptor pana se rumeneste frumos deasupra.

preluat de pe clickpoftabuna
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ciuperci smantana marar patrunjel
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1589 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020703 (s)