News Flash:

Reteta de pui Kiev - Numai bun pentru masa de sarbatori

18 Aprilie 2019
403 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7612 RON (+0.0011)
USD: 4.2560 RON (-0.0195)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti

Puiul Kiev este un preparat deosebit de delicios. Nu trebuie sa dureze ore intregi sa il gatesti, il poti face rapid si usor.

Ingrediente pentru pui Kiev
 

  • 6 catei de usturoi
  • 1 legatura patrunjel
  • 85 pesmet
  • 4 piepti de pui dezosati
  • 4 linguri crema de branza
  • 4 linguri ulei de masline

Mod de preparare pui Kiev:

Preincalzeste cuptorul la 180 de grade. Curata 2 catei de usturoi si amesteca-i cu patrunjelul si o lingura de ulei intr-un robot de bucatarie. Adauga pesmetul si asezoneaza. Pune totul pe o farfurie plata. Taie puiul ca si cum ai face snitele, dar putin mai groase, astfel incat sa poti face un mic buzunar. Taie putin puiul cat sa incapa o lingura de crema de branza. Procedeaza la fel cu toate bucatile de piept de pui.
Trece-le prin pesmet si pune-le intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Adauga putin ulei si asezoneaza puiul la suprafata. Ceilalti catei de usturoi pune-i in tava peste pui. Lasa la cuptor bucatile de pui pentru 20-25 de minute  pana pesmetul devine auriu. Serveste cu o garnitura de legume si o portie de salata proaspata.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pui kiev reteta sarbatori reteta craciun reteta pasti
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1499 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015225 (s)