News Flash:

Reteta de pui in stil jamaican

13 Mai 2013
1405 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 lingurita scortisoara
1 lingura cimbru uscat
2 linguri sos de soia
60 ml suc de lime
50 g ghimbir maruntit

150 ml ulei de arahide
40 g ceapa verde tocata
75 g ienibahar
150 g zahar brun
1/2 lingurita cuisoare zdrobite
8 catei usturoi
3 ardei iute habanero
2 pui medii taiati bucati
sare
30 g piper

Mod de preparare:

Amesteca intr-un bol mare zaharul, ienibaharul, ceapa verde, uleiul, piperul, sare, ghimbir, sucul de lime, sosul de soia, cimbrul, scortisoara, nucsoara, cuisoarele, usturoiul si ardeii iuti. In aceasta marinada acopera bucatile de pui si lasa-le acoperite la frigider timp de 6 ore. Sau peste noapte.

Incinge un gratar pe gaz sau pregateste un jar puternic la gratarul pe carbuni. Pune bucatile de pui cu pielita in jos si rumeste-le intorcand o data pe fiecare parte timp de 8 minute. Condimentele din marinada ar trebui sa formeze o crusta crocanta la suprafata.
Acopera gratarul si lasa puiul sa se gateasca inca 30 de minute pana cand carnea este patrunsa.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

scortisoara cimbru uscat bol mare jar puternic crusta crocanta
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

6120 viz    0 com
1230 viz    0 com
1521 viz    0 com
1232 viz    0 com
1282 viz    0 com
1023 viz    0 com
1786 viz    0 com
2520 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1619 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014683 (s)