News Flash:

Reteta de pui grecesc cu usturoi

9 Iulie 2013
1573 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:
 
3 cani de morcovi taiati cubulete
3-4 cartofi medii
500 g pulpe de pui dezosate
1.400 ml supa de pui nesarata
1/3 cana de vin alb
4 catei de usturoi
3/4 lingurita de sare
1.400 g anghinare
1 ou
2 galbenusuri
1/3 cana de suc de lamaie
1/3 ceasca de marar tocat proaspat

Mod de preparare:
 
Raspandeste morcovii si cartofii pe fundul unei cartite mai mari si aranjeaza peste ele carnea de pui. Caleste-le putin si adauga supa de pui, vinul, usturoiul si sarea. Lasa-le sa fiarba la foc mic, aproximativ o ora.
Adauga si anghinarele si mai lasa compozitia sa fiarba inca 5 minute. Intre timp, amesteca intr-un bol mediu oul, galbenusurile si sucul de lamaie.
Scoate carnea si legumele din compozitie si adauga in ea sosul de lamaie, amestecand incontinuu pana cand se ingroasa. Asezoneaza cu sare si piper dupa gust si toarna sosul peste pui si legume.
Puiul grecesc cu tocana de legume se serveste cald, presarat cu marar.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

morcovi cartofi medii vin alb usturoi anghinare galbenusuri
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1570 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014217 (s)