News Flash:

Reteta de pui cu smantana

19 Iulie 2018
1931 Vizualizari | 0 Comentarii

 Ce sa mai gatim, ce retete sa mai alegem, atunci cand le-am epuizat pe cele cunoscute deja si preparate in repetate randuri? Noi iti propunem o reteta de pui cu smantana, buna de iti lingi degetele!

Ingrediente: 700 g carne de pui de tara, o ceapa, 250 g smantana pentru gatit, 100 de grame de cascaval ras, putin ulei, sare, piper, o legatura de patrunjel.

Mod de preparare: Fierbe carnea de pui spalata si portionata, in apa, cu un praf de sare. Se va forma spuma, asa ca indeparteaz-o. Scoate carnea dupa ce a fiert bine si las-o sa se scurga. Nu arunca apa! Pune carnea in tigaie, cu putin ulei si rumeneste-o!
Taie ceapa marunt si caleste-o in ulei. Cand a devenit moale, adauga supa in care ai fiert carnea de pui. Amesteca bine, lasa preparatul sa dea in clocot, pana cand supa se evapora aproape de tot.

Adauga apoi bucatile de carne si smantana si lasa sa fiarba la foc mic cateva minute. La final adauga si cascavalul ras, mai lasa 2 minute pe foc, condimenteaza cu sare si piper, apoi decoreaza cu patrunjel.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1761 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020530 (s)