News Flash:

Reteta de pui cu ghimbir

17 Ianuarie 2014
1837 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 pui
50 ml ulei de masline
1 buc ghimbir
sare
piper
1/2 lamaie
marar
patrunjel verde
1 lingurita boia

Mod de preparare:

Se spala puiul si se taie bucati apoi se presara cu sare si piper. Se aseaza bucatile de pui intr-o tava, se presara peste ulei si o cana de apa. Se acopera tava cu folie de aluminiu si se baga in cuptorul incins in prealabil. Se curata bucata de ghimbir de coaja si apoi se da prin razatoarea mica. Peste ghimbir se pun 2 linguri ulei de masline, boia de ardei dulce, se stoarce lamaia, se pun verdeturile tocate, o ceasca de apa si se amesteca bine.

Dupa aproximativ 30 de minute de cand tava a fost introdusa in cuptor se ia folia si se pune cu o lingurita peste fiecare bucata de pui sosul de ghimbir cu verdeturi. Se introduce tava neacoperita la cuptor si se mai lasa aproximativ 30 de minute pana cand carnea s-a rumenit.

sursa: apropo
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1739 viz    0 com
2021 viz    0 com
10859 viz    0 com
1871 viz    0 com
985 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1579 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017887 (s)