News Flash:

Reteta de pui copt cu dovlecei si ricotta

12 Februarie 2013
1155 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

coaja rasa de la o lamaie
50 ml ulei de masline
400 gr dovlecei
4 catei de usturoi
1 pui
30 gr unt
30 gr pesmet
1 ceapa tocata
125 gr ricotta
40 gr parmezan
1 ou
busuioc proaspat tocat
piper
sare

Mod de preparare:

Amesteca coaja de lamaie, uleiul de masline si doi catei de usturoi si tavaleste puiul prin acest amestec. Acopera cu folie de plastic si lasa la marinat timp de doua ore. Taie dovlecelul in fasii subtiri si caleste in jumatate din untul incins intr-o tigaie. Caleste ceapa si usturoiul in restul de unt si lasa pe foc timp de 5 minute. Amesteca ricotta cu parmezanul, oul, pesmetul, busuiocul si legumele calite. Adauga sare si piper dupa gust. Umple apoi puiul cu acest amestec si asezoneaza cu sare si piper. Asaza puiul intr-o tava si da la cuptor pentru 75 de minute. Lasa apoi puiul sa se raceasca 10 minute inainte de a servi.
Puiul copt cu dovlecei si ricotta se serveste cu cartofi copti la cuptor si salata verde.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

dovlecei usturoi pui unt pesmet ceapa tocata ricotta parmezan piper sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1453 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013607 (s)