News Flash:

Reteta de prune murate

4 Octombrie 2013
3288 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

sare
4 pastai cardamom
8 bucati ghimbir de marimea unei monede
2 bucati anason stelat
80 ml otet de vin rosu
2 chilli uscati
80 ml otet balsamic
240 ml apa
130 g zahar
450 g prune

Metoda de preparare:

Inteapa coaja prunelor in cateva locuri si apoi aseaza-le in borcane. Amesteca apa si restul ingredientelor si pune-le la fiert, la foc mic, timp de 15 minute. Toarna lichidul fierbinte peste prune in borcane. Lasa-le sa se raceasca, apoi acopera-le cu un capac. Prunele murate pot fi pastrate in frigider pana la cateva luni.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

fructe murate
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1634 viz    0 com
10252 viz    0 com
3663 viz    0 com
3002 viz    0 com
3029 viz    0 com
6802 viz    0 com
2165 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1563 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013799 (s)