News Flash:

Reteta de primavara: spaghete cu usturoi

10 Aprilie 2014
1329 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

450 g spaghete
3 fire usturoi verde
1/8 lingurita fulgi ardei iute
1 lingura patrunjel tocat
60 ml ulei de masline

Mod de preparare:

Fierbe al dente spaghetele in apa cu sare. Scurge-le si pastreaza 200ml din apa in care au fiert. Intre timp, incinge bine uleiul intr-o tigaie adanca. Pune in el usturoiul tocat marunt (frunze si capatana), patrunjelul si fulgii de ardei iute. Caleste putin si apoi adauga 60ml apa. Lasa totul pe foc pana cand usturoiul se inmoaie si lichidul scade.
Adauga pastele fierte peste amestecul din tigaie. Amesteca bine si mai pune din apa ramasa de la paste  daca este nevoie, astfel incat spaghetele sa se lege intre ele.
Serveste cu putin parmezan ras.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete spaghete retete primavara spaghete usturoi retete usturoi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1649 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024482 (s)