News Flash:

Reteta de primavara: legume la cuptor

19 Aprilie 2013
2751 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 linguri hrean ras proaspat/ din borcan
3 linguri ulei de masline
3 morcovi curatati si taiati in cuburi de 2 cm
3 napi curatati si taiati in cuburi de 2 cm
12 bucati ridiche taiate in jumatate
2 cepe normale, taiate in patru
2 linguri cimbru uscat
100 g unt
sare
piper

Mod de preparare:

Incalzeste cuptorul la 190-200 de grade Celsius. Combina intr-un bol toate legumele cu uleiul de masline, sare si piper, amestecand pana toate bucatile sunt acoperite uniform. Dupa aceea, le asezi pe o bucata de foaie de copt intr-o tava si o introduci in cuptor pentru aproximativ 45 de minute, amestecand ocazional.

Pana se coc legumele, amesteca intr-un bol untul, cu hreanul ras si cimbru. Legumele sunt gata cand incep sa aiba o culoare de caramel pe margini. Scoate tava din cuptor si toarna amestecul de unt peste ele, amestecand pana toate bucatile sunt acoperite uniform. Seveste alaturi de friptura, fie ea de vita sau de pui.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

hrean ras ridiche friptura
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1440 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015763 (s)