News Flash:

Reteta de pricomigdale

13 Februarie 2013
3557 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

5 albusuri
1 esenta de migdale
200 g zahar
150 g migdale sau nuci macinate

Mod de preparare:

Albusurile se bat spuma se adauga treptat zaharul, esenta, apoi se incorporeaza migdalele sau nucile macinate. Amestecul se pune intr-un vas pe foc si se amesteca continuu pana cand compozitia incepe sa se lipeasca de peretii vasului. Se pune hartie de copt in tava. Apoi se ia din compozitie cu lingurita, punandu-se gramajoare in tava, la distanta de 1-2 cm una de alta. Se coc la foc potrivit timp de 20 de minute, pana capata o culoare maronie. Sunt foarte gustoase si aromate. Sunt senzationale langa o cescuta de cafea.
 
 sursa: suntfericita
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

albusuri zahar migdale nuci lingurita culoare maronie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1682 (s) | 34 queries | Mysql time :0.032335 (s)