News Flash:

Reteta de pricomigdale

11 Iunie 2014
1669 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

250 g migdale
4 albusuri
o lingurita cu esenta de migdale
250 g zahar pudra Crema
4 galbenusuri
100 ml vin alb
50 g zahar tos
coaja si sucul de la o jumatate de lamaie
nuca de cocos
scortisoara

Mod de preparare:

Pentru pricomigdale, se bat albusurile spuma si se adauga migdalele macinate, esenta de migdale si zaharul. Compozitia obtinuta se spriteaza pe o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina si se da la cuptor. Pentru crema de vin se bat galbenusurile cu zaharul tos pana ce compozitia devine spumoasa. Se adauga vinul si coaja de lamaie. Se pune compozitia in bain-marie si se adauga sucul de lamaie si scortisoara. Se portioneaza in boluri si se asaza deasupra pricomigdalele.
Se presara nuca de cocos.

sursa: revistafelicia
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

reteta pricomigdale retete dulciuri
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

884 viz    0 com
1347 viz    0 com
3156 viz    0 com
860 viz    0 com
769 viz    0 com
813 viz    0 com
2055 viz    0 com
1370 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1724 (s) | 34 queries | Mysql time :0.028783 (s)