News Flash:

Reteta de prajituri-acadele

27 August 2013
5070 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1/2 ceasca de crema de branza
1/4 ceasca de zahar pudra
400 g biscuiti
bastonase de acadele
1/2 cana fulgi de ciocolata neagra
1/2 cana fulgi de ciocolata alba
bomboane, migdale, fulgi de nuca de cocos, nuci tocate, cookie-uri zdrobite

Mod de preparare:

Combina intr-un castron crema de branza si zaharul pudra. Faramiteaza biscuitii apoi pune-i intr-un castron mare si combina-i cu amestecul de branza pana cand obtii un aluat omogen. Infinge in acest aluat bastonasele si trece acadelele prin toppinguri, apoi pune-le la rece pentru cel putin doua ore.
Se servesc reci, cu diverse toppinguri.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

zahar pudra biscuiti bomboane nuci tocate aluat omogen toppinguri
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1606 (s) | 34 queries | Mysql time :0.030489 (s)