News Flash:

Reteta de prajitura Kinder

27 Iunie 2014
4743 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru blat:
5 linguri pesmet
10 oua
1/2 pliculet praf de copt
200 g zahar
2 pliculete zahar vanilinat
5 linguri faina
5 linguri cacao
5 linguri miere
50 ml lapte
1 pahar ulei
sare

Pentru crema:
3 linguri lapte
700 ml frisca
1 plic gelatina
2 linguri miere
esenta de vanilie

Mod de preparare:

Separa galbenusurile, apoi amesteca-le cu zaharul tos si cel vanilinat. Cand s-a topit zaharul, pune faina si praful de copt si amesteca pana se omogenizeaza. Adauga pudra de cacao, amestecand bine, pune pesmetul, laptele, uleiul si mierea. Intr-un alt bol, bate albusurile cu putina sare, apoi varsa-le peste compozitia pregatita si amesteca usor pana se incorporeaza. Imparte-o in doua si pune fiecare jumatate la copt in tava imbracata in hartie.

Pentru crema, dizolva mai intai plicul de gelatina intr-un pahar cu apa. Separat, bate frisca cu mixerul, adauga mierea, laptele, esenta de vanilie, gelatina dizolvata si mixeaza in continuare. Asambleaza prajitura unind cele doua blaturi cu crema.
Prajitura Kinder se serveste rece de la frigider.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

prajitura kinder retete rapide prajituri retete prajituri copii
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1702 (s) | 23 queries | Mysql time :0.022150 (s)