News Flash:

Reteta de prajitura cu struguri

8 Martie 2012
2063 Vizualizari | 0 Comentarii
Prajitura cu struguri
Ingrediente:

strugure
200 ml lapte
125 g zahar
1 ou
1 galbenus
un pliculet praf de copt
100 ml ulei de floarea-soarelui
300 g faina de grau
zahar brun sau normal
 
Mod de preparare:

Cu ajutorul robotului zbatem oul, galbenusul si cele 125 g de zahar. Adaugam uleiul, nu tot odata, ci amestecand lasam sa curga usor uleiul din pahar. Incalzim laptele foarte putin si-l adaugam la fel ca pe ulei. Intr-un vas, cernem faina, praful de copt, le amestecam bine si amestecind continuu si adaugam cu lingura faina peste compozitia din robot. Vom obtine o compozitie ca cea de pandispan. Ungem cu unt o tava dreptunghiulara de marime mijlocie, tapetam cu faina si rasturnam compozitia in ea. Spalam strugurii, nu vom avea nevoie de prea multe bobite. Cine vrea, poate adauga struguri si in compozitie. Taiem boabele in doua, le scoatem semintele si le asezam deasupra prajiturii, fara sa apasam ca sa intre in aluat. Presaram deasupra zahar si bagam tava in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru circa 35 de minute.
Prajitura cu struguri pregatita de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

strugure lapte zahar galbenus zahar brun vas robot compozitie bobite tava
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1834 (s) | 34 queries | Mysql time :0.035028 (s)