News Flash:

Reteta de prajitura cu foi

8 Ianuarie 2013
2701 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 oua
7 linguri zahar
7 linguri ulei
7 linguri lapte
1 praf de copt (stins in lapte)
esenta de vanilie + esenta de rom
faina cat cuprinde, sa iasa o coca care se poate intinde pe planseta

Ingrediente pentru crema:

1 pachet de budinca de vanilie
1 pachet de frisca
lapte

Mod de preparare:
 
Se amesteca totul, se fac 3 “guguloaie”, se lasa sa se odihneasca o jumatate de ora. Dupa aceea se fac 3 foi intinse pe planseta, se coc pe dosul tavii (cu tava bine presarata cu faina, deoarece se lipeste la copt). Se lasa foile sa se raceasca. Intre timp se face crema.

Crema:

Crema am facut-o dintr-un pachet de budinca de vanilie si un pachet de frisca pe care le preparati cu lapte. Cand s-a racit crema se umple foile (foaie jos + crema + foaie la mijloc + crema + foaie deasupra). Se lasa pana a doua zi cand se pudreaza cu zahar farin sau se orneaza cu frisca.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua zahar ulei lapte faina crema friscalapte crema
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2237 viz    0 com
1437 viz    0 com
1873 viz    0 com
2063 viz    0 com
1608 viz    0 com
1868 viz    0 com
4863 viz    0 com
2436 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1831 (s) | 34 queries | Mysql time :0.037968 (s)