News Flash:

Reteta de prajitura cu cirese

25 Martie 2014
1513 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1.2 kg cirese fara samburi
2 linguri zahar
50 g unt
75 g faina
50 g fulgi de ovaz
55 g zahar brun

Mod de preparare:

Incingem un cuptor la 180 grade. Punem ciresele intr-o craticioara si adaugam 2 linguri de apa. Fierbem ciresele la foc mic timp de 8 minute. Adaugam zaharul si amestecam timp de 5 minute. Intr-un bol, cu degetele, frecam untul cu faina si apoi adaugam fulgii de ovaz si zaharul brun. Punem ciresele intr-un vas de iena si presaram aluatul sfaramicios pe deasupra. Bagam vasul la cuptor timp de 25 de minute. Se poate servi cu inghetata sau budinca.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete prajituri prajituri cirese retete cirese
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2390 viz    0 com
2482 viz    0 com
2789 viz    0 com
3139 viz    0 com
2031 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1745 (s) | 34 queries | Mysql time :0.029288 (s)