News Flash:

Reteta de post - Tocanita de post, cu dovlecei si morcovi

21 Septembrie 2017
391 Vizualizari | 0 Comentarii
Pentru ca a inceput sezonului aromatului dovleac, iti recomandam sa prepari aceasta delicioasa tocana de dovleac cu morcovi.

Ingrediente:

1 ceapa
2-3 linguri ulei
2 catei de usturoi
1 dovleac mai mic
3 linguri sfecla rosie rasa
1 ardei rosu
200 g rosii decojite
6 morcovi
sare
piper
patrunjel

Citeste si Am pregatit ieri reteta asta si s-a mancat pe nerasuflate - Cand sa o gust, nu am mai avut ce - Budinca de varza cu carne

Mod de preparare:

Toci ceapa si usturoiul si le calesti in ulei pana se inmoaie. Adaugi morcovii curatati si feliati, dovleacul descojit, taiat bucati mici, sfecla si rosiile tocate. Torni putina apa, acoperi si lasi sa fiarba pana se inmoaie legumele.
Adaugi ardeiul tocat, asezonezi cu sare si piper, dupa gust si mai lasi sa fiarba cateva minute. La final, presari patrunjel.

preluat de pe clickpoftabuna
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

usturoi dovleac osii decojite morcovi patrunjel
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1533 (s) | 35 queries | Mysql time :0.022098 (s)