News Flash:

Reteta de post - Paste cu pesmet

19 Martie 2018
1814 Vizualizari | 0 Comentarii

eva dulce si bun, gustos si aromat, este urmatoarea reteta cu paste fainoase si anume paste cu pesmet si zahar, un desert rapid si satios care se prepara foarte simplu in doar 15 minute. Daca nu sti ce retete cu paste sa mai faci incearca aceasta reteta, ingredientele sunt suficiente pentru 2-3 portii.

Ingrediente:

  • 250 g paste fainoase (spaghete, spirale, taitei)
  • 250 g pesmet
  • 2 lingura ulei
  • 3 linguri zahar tos
  • ½ lingurita sare

Mod de preparare:

Pastele se pun la fiert in apa cu sare conform prospectului de pe ambalaj, cele mai bune sunt spaghetele. In acelasi timp se prepara pesmetul, se incinge putin ulei intr-o tigaie si se adauga pesmetul amestecand continuu pe foc pana cand pesmetul este prajit dar nu ars (maxim 5 minute). Se clatesc pastele sub jet de apa calda, se scurg si se amesteca cu mult pesmet, se pun in farfurii si se servesc cu zahar presarat deasupra.

Reteta de paste cu pesmet ne este recomandata de preparatedevis.ro.

Citeste si reteta de lasagna cu broccoli

Chiar si fara carne, lasagna poate fi la fel de gustoasa!

Ingrediente:

  • 12 foi lasagna fara fierbere
  • 300 g branza ricotta
  • 120 g cascaval
  • nucsoara
  • 5 linguri parmezan, ras
  • 700 g broccoli
  • 500 g ciuperci
  • unt
  • sare
  • piper
  • 3-4 catei de usturoi, zdrobiti

Mod de preparare:

Oparesti buchetelele de broccoli in apa 2 minute. Le calesti intr-o tigaie impreuna cu ciupercile, in putin unt, aproximativ 2 minute. Amesteci cu usturoiul inca 1 minut. Combini branza maruntita cu parmezanul, nucsoara, sare si piper, dupa gust. Adaugi buchetelele de broccoli, ciupercile si usturoiul. Ungi un vas termorezistent cu putin unt si asezi 3-4 foi de lasagna in el. Continui cu umplutura si un nou strat de paste, pana termini ingredientele, ultimul sa fie de foi de lasagna, pe care il presari cu cascavalul ras. Dai la cuptorul incins 20-30 de minute. Servesti imediat.

preluat de pe clickpoftabuna

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1723 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023279 (s)