News Flash:

Reteta de post: Orez cu legume

7 August 2013
3222 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

morcov
ulei
ceapa
apa
orez
piper
cimbru
sare

Mod de preparare:

Se taie marunt o ceapa si se pune la calit cu putin ulei, se adauga apoi morcov si ardei gras tocat marunt. Se mai lasa cam 1 minut la calit cu ceapa apoi se adauga o cescuta de orez. Peste se toarna 4 cescute de apa (la o masura de orez se pun 4 masuri de apa) si se lasa la foc mic pana se inmoaie bobul de orez, de preferat sa se puna si o tabla sub vasul in care gatiti.

La final se adauga sare piper si cimbru dupa gust. Se poate servi si in zile de post, dar si cu pulpe de pui.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

morcov ceapa orez piper cimbru foc mic
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1535 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015954 (s)