News Flash:

Reteta de post: mancarica de spanac

26 Martie 2012
1916 Vizualizari | 0 Comentarii
Mancarica de spanac
Ingrediente:

1 kg spanac proaspat
1 lingura de faina
2 cepe mai mici
4 catei de usturoi
1 lingura pasta de tomate
2 linguri de ulei
leustean verde
sare

Mod de preparare:

Prima data curatam spanacul de codite si il spalama, dupa care il oparim intr-o oala. Cat timp e in apa clocotita, calim ceapa tocata marunt. Dupa ce spanacul s-a oparit se scurge de zeama si se toaca marunt. In tigaie, peste ceapa, punem faina si amestecam bine, pentru a nu se form a cocoloase. Se adauga apoi spanacul si putina din zeama in care a fiert acesta, atat cat sa-l acopere. Lasam sa fiarba la foc mic. Spre final punem usturoiul pisat marunt si pasta de tomate. Dupa ce oprim focul presaram leusteanul verde, tocat marunt.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

spanac faina cepe usturoi ulei leustean verde sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1746 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020835 (s)