News Flash:

Reteta de post: mancarica de fasole

23 Noiembrie 2012
1703 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7612 RON (0.0000)
USD: 4.2560 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

250 g dovleac taiat cubulete
1 dovlecel taiat cubulete
400 g fasole cannelloni (din conserva)
ulei de masline
1 catel de usturoi zdrobit
1 ceapa rosie tocata
150 g ciupercute feliate
2 linguri pasta de tomate
400 g rosii in bulion
1 ardei rosu tocat
1 lingura busuioc
30 g branza data prin razatoare

Mod de preparare:

Punem dovleacul la copt la cuptorul cu microunde timp de 3 minute. Intre timp, ungem o oala cu ulei si o punem la incins la foc mediu. Punem ceapa la calit. Adaugam usturoi si amestecam timp de 2 minute. Adaugam pasta de tomate, rosiile, dovleceii, ardeiul si ciupercile. Lasam sa dea in clocot, dupa care reducem focul la minim. Lasam sa fiarba asa timp de 15 minute. Adaugam fasolea si dovleacul si lasam sa fiarba inca 10 minute. Incorporam busuiocul si adaugam sare dupa gust. Incingem cuptorul. Punem mancarica in 4 vase termorezistente pe care le asezam pe o tava. Presaram branza pe deasupra si bagam tava la cuptor timp de 5 minute.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

dovleac dovlecel fasole cannelloni conserva usturoi ceapa rosie branza
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1856 viz    0 com
2340 viz    0 com
2676 viz    0 com
4262 viz    0 com
6882 viz    0 com
2301 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1553 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017226 (s)