News Flash:

Reteta de post: Iata cum se face placinta ciobanului!

5 Martie 2014
2871 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6605 RON (+0.0077)
USD: 4.1120 RON (+0.0247)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

2 1/2 linguri de ulei de masline
2 catei de usturoi
1 ceapa
1 rosie
2 cesti de linte conservata
4 cesti de mix de legume (orice combinatie cu ardei iute, morcov, telina, porumb, fasole verde, ciuperci, mazare, spanac, dovlecei zucchini, praz)
1 ceasca de supa de legume
1 lingurita de sos de soia
sare
piper
2 1/2 cesti de piure de cartofi

Mod de preparare:

Incalzeste uleiul (2 linguri) intr-o tigaie si caleste in el usturoiul maruntit. Dupa 2 minute, adauga ceapa taiata mic si las-o sa scada pret de 5 minute. Adauga cubulete de rosie si mesteca pentru inca 2 minute. Incorporeaza lintea si legumele si adu-le la fierbere. Dupa ce au inceput sa scada, lasa-le sa mai fiarba 10 minute la foc mic. Dupa ce ai oprit focul, adauga sarea, piperul si sosul de soia.

Unge o tava cu 1/2 de lingurita de ulei si fa un pat de legume, deasupra caruia vei pune piureul de cartofi. Adauga la cuptorul preincalzit la 200 de grade si lasa placinta sa coaca timp de 30 de minute.
Placinta ciobanului este un preparat de post pe care il poti garnisi cu boia de ardei, verdeata, ceapa verde proaspata sau chiar tofu. Serveste-l alaturi de un pahar de apa minerala, cand te abtii de la alcool in perioada dinaintea sarbatorilor pascale.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete post placinta ciobanului
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1196 viz    0 com
1605 viz    0 com
11348 viz    0 com
1438 viz    0 com
5867 viz    0 com
1384 viz    0 com
6735 viz    0 com
2355 viz    0 com
1909 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1665 (s) | 27 queries | Mysql time :0.017112 (s)