News Flash:

Reteta de post cu varza Kale si conopida

27 Mai 2013
2900 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

piper negru proaspat macinat
1/2 lingurita sare de mare
2 linguri ulei de masline extra virgin
1 catel de usturoi tocat fin
2 linguri suc de lamaie proaspat stors
1 crenguta patrunjel proaspat, tocat
1 tulpina ceapa verde taiata marunt
160 g rosii cherry, taiate in jumatate
1/2 capatana de conopida
3 frunze de varza Kale

Mod de preparare:

Rupe frunzele de Kale inlaturandu-le tulpina tare. Folosind un cutit mare, toaca-le marunt. Pune-le intr-un bol mare, impreuna cu rosiile cherry, ceapa verde si patrunjelul tocate marunt.

Da conopida pe razatoare pana se marunteste. Adaug-o in salata si amesteca bine. Intr-un castron mic, amesteca sucul de lamaie, usturoiul, sarea, piperul si uleiul de masline. Toarna sosul in castron si amesteca.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

piper negru ceapa verde rosii cherry
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2830 viz    0 com
7625 viz    0 com
2497 viz    0 com
1820 viz    0 com
3512 viz    0 com
1706 viz    0 com
2169 viz    0 com
2841 viz    1 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1437 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021051 (s)