News Flash:

Reteta de post cu quinoa, vin si menta

27 Martie 2013
2260 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 3/4 cani quinoa
felii de ceapa feliata fin
1/3 cana vin alb sec
3 linguri suc de lamaie
4 linguri ulei de masline
1/4 lingurita piper
1/2 fistic copt maruntit
1/2 cana cirese uscate maruntite
1/4 cana patrunjel tocat
1/4 cana menta tocata
2 cani apa
sare

Mod de preparare:

Spala bine boabele de quinoa si lasa-le la scurs. Adauga intr-o oala de sos 2 linguri de ulei de masline, apoi prajeste ceapa. Toarna apoi apa, vinul si sarea si lasa sa dea in clocot. Adauga quinoa, acopera cu un capac si lasa totul la fiert 15 minute. Ia oala de pe foc si las-o sa se racoreasca. Amesteca uleiul de masline ramas cu sucul de lamaie si piperul. Adauga quinoa gatita, ciresele si restul ingredientelor.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

quinoa piper patrunjel tocat menta tocata apa sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1688 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021528 (s)