News Flash:

Reteta de post cu naut si ghimbir

28 Martie 2013
3710 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 cani cu naut fiert
3 cepe mari taiate fideluta
1 morcov taiat rondele
3 bete de telina maruntite
2 catei de usturoi maruntiti
1 lingura cu ghimbir proaspat razuit
1 lingura de curry
1 lingura cu seminte de coriandru praite si maruntite
1/2 lingurita cu fulgi de ardei iute
1/2 lingurita cu seminte de chimen
1/2 cana cu suc de rosii
3 linguri cu ulei de masline extravirgin
sare de mare
putina apa

Mod de preparare:


Se încinge uleiul, se adauga curry, ghimbirul, coriandrul, semintele de chimen si fulgii de ardei iute. Se adauga apoi ceapa care se lasa putin la calit, dupa care se pune usturoiul, morcovul, telina si nautul. Se stinge totul cu sucul de rosii si apa cat sa acopere alimentele, lasandu-se sa fiarba la foc mic aproximativ 15 minute. Se consuma atat calda, cat si rece cu o salata de varza murata sau de verdeturi proaspete.

sursa: eva
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

naut fiert ghimbir proaspat foc mic verdeturi proaspete
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1556 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022174 (s)