News Flash:

Reteta de post cu legume la cuptor

19 Mai 2014
2121 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

650 g rosii proaspete taiate felii
1 vanata taiata cubulete
60 ml ulei de masline
2 dovlecei taiati cubulete
1 ardei rosu tocat
1 ceapa rosie tocata
1 ardei galben tocat
2 catei de usturoi tocati marunt
1 lingura rozmarin tocat
1 lingura patrunjel tocat

Mod de preparare:

Incingem cuptorul la 200 grade. Incingem intr-o oala uleiul si calim legumele (in afara de rosii) timp de 2 minute. Adaugam verdeata, punem si rosiile deasupra si bagam oala la cuptor timp de 45 de minute.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete post retete legume legume cuptor retete culinare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1484 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015934 (s)