News Flash:

Reteta de post cu fasole

16 Noiembrie 2015
2750 Vizualizari | 0 Comentarii
Reteta de post cu fasole - rapida si gustoasa

Ingrediente:

3 anghinare
250 gr mazare, clatita si scursa bine
250 gr fasole boabe (fiarta in prealabil)
3 fire de ceapa verde
cateva fire de patrunjel si menta
suc de lamaie
ulei de masline
sare
piper

Mod de preparare reteta de post cu fasole:

1. Taie anghinarea, indeparteaza ce nu trebuie si marunteste-o apoi.
2. Toaca marunt ceapa.
3. Caleste-o in ulei incins, cateva minute.
4. Pune in tigaie anghinarea si putina apa. Potriveste de sare si piper, acopera cu un capac si lasa sa fiarba la foc potrivit, vreo 10 minute.
5. Adauga apoi mazarea, fasolea fiarta si inca putina apa. Amesteca usor. Lasa mancarea pe foc inca 20 de minute.
6. Serveste reteta de post cu fasole si anghinare cu patrunjel si menta.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

reteta post reteta fasole fasole post postul craciunului
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1794 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023636 (s)