News Flash:

Reteta de post cu cartofi picanti

22 Februarie 2013
1986 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

900 gr cartofi sau 4-5 buc. mari
2 lingurite turmeric
2 linguri ulei de masline
1/2 lingurita boia iute
1 lingurita seminte de chimion
1 lingurita seminte de fenicul
1/2 lingurita pasta de ardei iute
1 capatana de usturoi
zeama de lamaie
1/2 ceapa rosie taiata fin
sare dupa gust

Mod de preparare:

Spala cartofii, curata-i si taie-i cuburi. Pune peste ei mirodeniile de mai sus, capatana de usturoi zdrobeste-o si imprastie cateii necuratati printre cuburile de cartofi. Pune-i in tava si si coace cartofii acoperiti cu o folie de aluminiu, pt cca 1 ora. Verifica-i la jumatate de ora. Intre timp, pune ceapa taiata intr-un castron, toarna zeama de lamaie peste ea, amesteca si lasa ceapa la macerat pana se coc cartofii. Dupa ce scoti cartofii din cuptor, transfera-i pe un platou cald pentru servit, presara sare si decoreaza cu ceapa.

Cartofi picanti recomandati de Dia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi turmeric boia iute sare castron cuptor platou cald
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2089 viz    0 com
1709 viz    0 com
1691 viz    0 com
6886 viz    0 com
12602 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1781 (s) | 34 queries | Mysql time :0.025609 (s)