News Flash:

Reteta de post - Ciuperci umplute cu spanac

12 Aprilie 2019
635 Vizualizari | 0 Comentarii

O reteta rapida si perfecta pentru perioada postului, fie de Craciun sau de Pasti. Iata cum prepari ciupercile umplute cu spanac:

Ingrediente:

  • 15-20 ciuperci champignon (mici sau medii)
  • 400 g spanac
  • 1 praz
  • Ulei de masline
  • 7 catei de usturoi, maruntiti
  • Sare si piper dupa gust

Mod de preparare:

Dupa ce ai curatat bine ciupercile, asaza palariile cu lamelele in sus in tava pe care o vei baga la cuptor. Picura un pic de ulei de masline peste ele. incalzeste cuptorul la 150 de grade. Fierbe spanacul 10-15 minute sau pana se inmoaie, apoi lasa-l la scurs. Dupa ce s-a scurs bine, marunteste-l si amesteca in el usturoiul, prazul tocat si coditele ciupercilor tocate. Asezoneaza dupa gust. Amesteca bine pana se formeaza o compozitie bine inchegata apoi, cu o lingura, umple fiecare palarie de ciuperca. Da la cuptor pentru 20-30 de minute.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

reteta post ciuperci umplute reteta ciuperci
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1589 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019227 (s)