News Flash:

Reteta de post: chiftelute de ciuperci

15 Aprilie 2014
2272 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 g de ciuperci proaspete
2-3 felii de paine fara coaja
2 oua
doua linguri de faina
o ceapa mare
o lingura de pesmet
2-3 catei de usturoi
sare
piper
patrunjel verde
ulei pentru prajit

Mod de preparare:

Inmoaie painea si marunteste-o cu ajutorul degetelor. Fierbe ciupercile timp de 4-5 minute, scurge-le bine si toaca-le cu ajutorul robotului de bucatarie, dar nu foarte fin. Amesteca-le cu painea inmuiata, cu ceapa tocata, cu usturoiul maruntit si cu cele doua oua. Adauga sare si piper dupa gust si mult patrunjel tocat marunt.

Amesteca faina cu pesmetul intr-o farfurie si pune uleiul la incins intr-o tigaie mare. Formeaza bilute din compozitia cu ciuperci si tavaleste-le prin mixul de faina inainte de a le pune la prajit. Lasa-le sa se rumeneasca bine pe fiecare parte, intorcandu-le constant.
Chiftelele de post cu ciuperci pot fi servite alaturi de o salata de cruditati sau, pur si simplu, cu legume proaspete, cum sunt castravetii, ardeiul gras sau rosiile.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete ciuperci retete post saptamana mare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4361 viz    0 com
1434 viz    0 com
2347 viz    0 com
2263 viz    0 com
1766 viz    0 com
1268 viz    0 com
2137 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1577 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016282 (s)