News Flash:

Reteta de porc sichuan

13 Septembrie 2012
4018 Vizualizari | 0 Comentarii
 Ingrediente:
 
 250 g carne de porc
 1 praz (doar partea alba)
 2 ardei grasi (unul rosu si unul verde)
 2 linguri de ulei
 1 lingurita de zahar
 1 lingura sos de soia
 1 lingura de pasta chili

Mod de preparare:

Carnea de porc se spala si se pune la fiert intr-o oala cu apa timp de 30 de minute acoperit. Prazul si ardeii se spala si se taie apoi cubulete. Dupa ce a fiert carnea, se scoate pe o farfurie la racit, dupa care se taie fasii si se sareaza.

Intr-un wok se incinge uleiul si se adauga intai prazul dupa care ardeii. Se amesteca legumele pana se inmoaie. Se adauga peste legume si pasta chili, sosul de soia si fasiile de carne. Se omogenizeaza sosul pe foc amestecand, aprox. 6-7 minute. Porcul Sichuan se serveste cald cu orez.

sursa: femeilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete chinezesti retete internationale porc sichuan praz ulei zahar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2351 viz    0 com
2774 viz    0 com
2377 viz    0 com
1795 viz    0 com
6982 viz    0 com
2899 viz    0 com
1380 viz    0 com
4399 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1529 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013633 (s)