News Flash:

Reteta de placinta cu spanac

20 Aprilie 2012
3894 Vizualizari | 0 Comentarii
Placinta cu spanac
Ingrediente:

6-10 foi subtiri de placinta

Pentru umplutura:


400 g branza Feta
500 g spanac fiert si scurs bine
200 g branza dulce
2 oua
4 linguri faina
2 cepe
ceapa verde
patrunjel
marar

sare (doar daca mai trebuie)
piper

Pentru "glazura":

1 cana iaurt
1 ou

Mod de preparare:

Ceapa se toaca si se caleste in putin ulei, se adauga si ceapa verde, spanacul, mararul, patrunjelul si se lasa putin pana se absoarbe eventuala apa lasata de spanac. Se lasa sa se raceasca apoi se adauga si restul ingredientelor. Se unge cu ulei tava (30x30cm) se "tapeteaza" cu 1/2 din cantitatea de foi, se pune umplutura si se acopera cu restul de foi. Se bate oul, se adauga si iaurtul si se omogenizeaza. Se toarna peste placinta si se da la cuptor pt. 30-40 min.
Placinta cu spanac pregatita de Cristina.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

branza feta spanac branza dulce oua faina cepe sare piper iaurt cuptor
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3708 viz    0 com
1656 viz    0 com
1636 viz    0 com
1323 viz    0 com
4987 viz    0 com
2844 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1763 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024444 (s)