News Flash:

Reteta de placinta cu carne

27 Decembrie 2013
1299 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 lingura de ulei de masline
1 ceapa rosie, fin taiata
2 catei de usturoi, pisati
1 1/2 cana de pesmet
500 g carne de vita tocata
250 g de carne de porc, tocata
1 ou, batut
1 lingura de mustar boabe
2 linguri sos Worcestershire
3/4 cana sos de rosii
2 linguri zahar brun

Mod de preparare:

Preincalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius si tapeteaza o tava de copt cu putin unt. Caleste ceapa si usturoiul la foc mediu. Amesteca ceapa, pesmetul, carnea, oul, mustarul, jumatate din sosul de rosii si tot sosul Worcestershire intr-un vas, apoi toarna compozitia in tava. Niveleaz-o cu o lingura.

Intr-un vas mic, amesteca zaharul si restul de sos de rosii. Toarna compozitia peste carne si da la cuptor timp de 60 de minute.
Serveste placinta cu carne alaturi de o garnitura de piure de cartofi si o salata verde.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1292 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021078 (s)