News Flash:

Reteta de placinta cu capsuni si migdale

23 Aprilie 2014
2133 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 cesti de capsuni
90 g de branza cremoasa
1/2 lingurita de esenta de vanilie
1/2 ceasca de zahar
1/2 lingurita de esenta de migdale
o foaie de placinta coapta
1 ceasca de smantana lichida
1/3 ceasca de zahar
2 linguri de amidon de porumb
1/3 ceasca de sirop de grenadine
1/3 ceasca de apa
1 lingura de suc de lamaie

Mod de preparare:

Amesteca branza cremoasa cu zaharul si incorporeaza esentele de vanilie si de migdale. Intr-un alt vas, bate smantana pana cand se intareste si apoi incorporeaza mixul de branza. Asaza foaia de placinta intr-o tava, adauga aceasta crema peste ea si las-o la racit.

Amesteca intr-o cratita 1/3 ceasca de zahar si amidonul de porumb, indoaie amestecul cu apa si adauga siropul de grenadine si sucul de lamaie. Fierbe sosul la temperatura medie timp de 5 minute si lasa-l la racit. Amesteca-l cu capsunile si pune-l deasupra prajiturii cu branza cremoasa.
Acest desert asemanator cheesecake-ului se serveste rece, alaturi de un suc proaspat de fructe.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete capsuni retete placinta placinta capsuni
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1787 (s) | 34 queries | Mysql time :0.027347 (s)