News Flash:

Reteta de placinta ciobanului

10 Octombrie 2012
1927 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 gr carne tocata
250 ml supa de pui
1 ceapa mare
1 morcov mare
2 catei de usturoi
2 linguri sos Worcestershire
cimbru
1 lingura pasta de tomate
2 linguri ulei
piper
sare

Pentru piure:

1 kg cartofi
2 galbenusuri
50 gr unt
parmezan ras sau cascaval

Mod de preparare:

Mai intai se pun la fiert cartofii in apa cu sare. In acest timp se prajeste carnea in 2 linguri de ulei incins. Dupa aproximativ 5 minute se pun in tigaie morcovul si ceapa maruntite, apoi se potriveste de cimbru, piper si sare. Tot acum se pun pasta de tomate, sosul Worcestershire, usturoiul si supa de pui. Cat timp mancarea scade la foc mic se pregateste piureul. Pentru o textura fina i se adauga unt si galbenusuri, apoi parmezanul sau cascavalul ras. Se pune intr-o tava si se da la cuptor, la 20 de grade. Se scoate cand se rumeneste, apoi se pune intr-o farfurie, alaturi de carne si muraturi sau salata.

Shepherd's Pie ne este recomandata de Naina.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

placinta ciobanului retete culinare retete aperitiv retete placinte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1601 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013377 (s)