News Flash:

Reteta de pizza tarta

26 August 2013
1894 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru blatul de pizza:
150 ml apa
1/2 lingurita de zahar
15 gr drojdie
225 gr faina
1 lingurita rasa cu sare
3 linguri ulei de masline

Pentru umplutura:
200 gr ciuperci proaspete
100 gr masline negre feliate
150 gr salam uscat
150 gr kaizer
100 gr sunca presata
200 gr cascaval
3 linguri pasta de rosii

Mod de preparare:

Blatul de pizza:
Amestecam intr-un castron drojdia cu o lingura de faina, trei linguri cu apa calda si putin zahar, pana obtinem o pasta omogena. O acoperim si o lasam la crescut pana se umfla si isi dubleaza volumul. Punem intr-un castron faina, iar in mijlocul ei facem o gropita unde turnam amestecul de drojdie, uleiul, apa si sarea. Framantam pana devine un aluat elastic, apoi il lasam sa creasca pana se umfla un pic. Punem aluatul in forma de tarta sau in ce forma doreste fiecare.

Umplutura:
Taiem in felii subtiri salamul, sunca si kaizerul. Ciupercile le fierbem circa 15 minute in apa cu sare, apoi le lasam la scurs. Cascavalul il radem.
Punem peste blatul de pizza 3 linguri cu pasta de rosii, apoi punem salamul,  sunca, kaizer ul,cascavalul si ciupercile. Coacem la foc mediu pana se rumeneste usor blatul deasupra.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

zahar umplutura ciuperci proaspete salam uscat kaizer umplutura
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1617 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016796 (s)