News Flash:

Reteta de pizza raw

24 Ianuarie 2013
1473 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Blat:

hrisca - 500 g
migdale - 1 cana
seminte de in - 1 cana
sare de Himalaya - dupa gust
tarate de psyllium - 1/2 cana

Branza:

caju - 1 cana
sare de Himalaya - dupa gust
smanatana de caju - 3 linguri
drojdie inactiva - 3 linguri

Sos de rosii:

rosie - 2 bucati
usturoi verde - 3 fire
rosii uscate - 3 linguri
oregano uscat - 1 lingura
ulei extravirgin de masline - 1 lingura
sare de Himalaya - dupa gust
busuioc uscat - 1 lingura

Topping:

ardei capia - 1 bucata
ciuperci champignon - 4 bucati
ciuperci urechi de lemn - 1/4 cana
ceapa verde - 3 fire
masline Kalamata - 1/4 cana
vlastari de ridiche rosie - 1/4 cana

Mod de preparare:

Hrisca hidratata 8 ore, se face pasta cu ajutorul robotului, dupa care se aduga restul ingredientelor si se amesteca pana la omogenizare. Intindem compozitia, cu o grosime de 1 cm, pe tavita plata a deshidratorului. Se usuca in deshidrator pret de aproximativ 24 de ore. Nuca de caju se hidrateaza 4 ore. Se mixeaza toate in robot pana la omogenizare.
Se mixeaza totul in robotul cu lama in S. Topping. Ardeiul se taie in bucati mici, ciupercile champignon vin stropite cu putina lamaie si ulei de masline, ciupercile urechi-de-lemn vin hidratate, aproximativ 2 ore, in apa la care se adauga sos de soia si condiment amestec energizant de la Sonnentor., ceapa verde se taie rondele fine, maslinele bucatele mici.
Blatul se unge cu branza si se adauga toppingul de legume. Se serveste cu sosul de rosi.
Daca vreti sa impresionati pe cineva cu aceasta bucatarie, cu aceasta Pizza reusita este de 100%.

Pizza raw
recomandata de rawveganjoy.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

blat hrisca migdale branza caju drojdie inactiva rosie usturoi verde
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1466 viz    0 com
1155 viz    0 com
1354 viz    0 com
2564 viz    0 com
1762 viz    0 com
1947 viz    0 com
1683 viz    0 com
2989 viz    0 com
3090 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1593 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019135 (s)