News Flash:

Reteta de pizza de post

21 Martie 2013
3895 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

300 g faina
30 g margarina
200 ml apa
25 g drojdie de bere
1 lingurita zahar
sare

Pentru umplutura:

2 ardei verzi
1 ardei rosu
100 g rosii
3 catei de usturoi
100 g masline negre
1 legatura patrunjel verde
suc de rosii
sare
piper

Mod de preparare:

Mai intai, dizolva drojdia de bere in putina apa calda cu o lingurita de zahar si toarn-o peste faina. Adauga peste aluat un praf de sare si margarina, framanta-l bine, apoi acopera-l cu un prosop de bucatarie si lasa-l la dospit. Intinde aluatul si pune-l intr-o tava unsa cu ulei. Presara peste el ardeii taiati felii subtiri, usturoiul tocat marunt, maslinele si rosiile taiate felii subtiri si lasa-l la copt 25-30 de minute, la foc potrivit.

Pizza de post se serveste calda cu suc de rosii condimentat cu sare si piper si decorata cu frunze de patrunjel.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina margarina apa zahar sare umplutura ardei verzi ardei rosu rosii
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1585 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014869 (s)