News Flash:

Reteta de pizza cu paine

17 Decembrie 2014
2070 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 paine rotunda, nefeliata
3 linguri unt topit
1/2 lingurita pudra de usturoi
1/2 lingurita mix italian de condimente
2 linguri parmezan
sos pentru pizza
un baton de salam
cca 400 gr mozzarella taiata felii

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 170 de grade Celsius. Feliaza painea si pe lungime, si pe latime, dar fara sa ajungi cu cutitul pana la partea de jos. Tapeteaza o tava cu hartie de copt, pune painea in ea, apoi strecoara feliile de branza si salam printre bucatelele de paine. Amesteca untul cu mixul italian si cu pudra de usturoi si toarna peste paine. La final, presara parmezanul rasul. Inveleste tava cu folie de aluminiu si bag-o in cuptor. Dupa 15 minute indeparteaza folia si mai las-o cam 10 minute sau pana cand branza s-a topit de tot.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete pizza pizza paine aluat pizza topping pizza retete usoare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1767 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013081 (s)