News Flash:

Reteta de pizza cu mazare

6 Martie 2014
1609 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru blat:
1/2 pliculet drojdie uscata
1 ceasca apa plata calduta
2-3 linguri ulei de masline extravirgin
1 lingurita sare de mare
faina integrala cat cuprinde, atat cat sa putem forma un aluat elastic (aici am pus la ochi, n-am mai masurat, ca ma grabeam)

Pentru topping:
1/2 lingurita seminte Nigella
2 linguri sos de rosii
1/2 ardei gras
sare
piper, dupa gust
2-3 linguri boabe mazare verde fiarta in aburi
35 g cascaval ras

Mod de preparare:

Din toate ingredientele pt. blat se formeaza un aluat elastic, care se lasa la crescut 30 minute (eu atat am avut timp). Se intinde aluatul in foaie subtire, se aseza intr-o tava de pizza tapetata cu hartie de copt. Se repartizeaza sosul de rosii in mod uniform. Se adauga ardeiul gras, taiat in feliule subtiri. Se adauga mazarea si semintele de Nigella. La final se presara cascavalul. Se introduce tava in cuptorul preincalzit si se coace 15 minute la foc iute. Se portioneaza si se serveste.

Pizza recomandata de Adnia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete pizza legume pizza topping pizza
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1719 viz    0 com
1415 viz    0 com
1332 viz    0 com
2639 viz    0 com
1645 viz    0 com
4163 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1629 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017125 (s)