News Flash:

Reteta de pizza cu bere

27 Iulie 2012
3819 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru blat:

500 g faina
300 ml bere
7g drojdie uscata/12g drojdie proaspata
3  linguri ulei de masline
putina sare
piper

Pentru topping:

salam uscat
pastrama de porc taiata fasii subtiri
ciuperci proaspete sau din conserva
rosii taiate rondele foarte subtiri
masline fara samburi
porumb dulce din conserva
cascaval razuit sau mozzarela

ketchup dulce amestecat cu un praf de sare, piper, boia dulce, oregano, busuioc si o lingura apa

Mod de preparare:

Aluat:

Se dizolva drojdia cu o lingura de zahar si putina bere. Intr-un vas mai mare amestecam faina, berea, uleiul, sarea si piperul cu amestecul de drojdie si bere. Framantam pana obtinem o coca elastica (5min). Acoperim si lasa la cald la dospit cam 1 ora.

Intindem aluatul in tava unsa cu putin ulei. Adaugam topppingul.

Topping:

Se intinde aluatul, se unge cu ketchup condimentat si se pune umplutura. Se coace in cuptorul preincalzit circa 20-25 min.
Pizza cu bere pregatita de Craita.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina bere drojdie uscata drojdie proaspata sare piper tava
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1490 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015764 (s)