News Flash:

Reteta de piure de pastarnac

12 Martie 2014
4040 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

800 g cartofi taiati cubulete
500 g pastarnac taiat cuburi
20 g unt
60 ml smantana

Mod de preparare:

Intr-o oala se pun cartofii si pastarnacul si se acopera cu apa. Fierbem la foc mare timp de aproximativ 20 de minute. Scurgem de apa, adaugam untul si facem un piure. Adaugam smantana si sare dupa gust si amestecam bine. Se serveste ca atare sau ca garnitura pentru o fripturica de pui.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

piure pastarnac retete piure retete pastarnac
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1439 viz    0 com
1939 viz    0 com
1603 viz    0 com
1660 viz    0 com
1746 viz    0 com
1447 viz    0 com
1362 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1687 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013735 (s)