News Flash:

Reteta de piure de pastarnac

12 Martie 2014
3865 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

800 g cartofi taiati cubulete
500 g pastarnac taiat cuburi
20 g unt
60 ml smantana

Mod de preparare:

Intr-o oala se pun cartofii si pastarnacul si se acopera cu apa. Fierbem la foc mare timp de aproximativ 20 de minute. Scurgem de apa, adaugam untul si facem un piure. Adaugam smantana si sare dupa gust si amestecam bine. Se serveste ca atare sau ca garnitura pentru o fripturica de pui.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

piure pastarnac retete piure retete pastarnac
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1410 viz    0 com
1899 viz    0 com
1562 viz    0 com
1608 viz    0 com
1719 viz    0 com
1414 viz    0 com
1331 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1492 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013820 (s)