News Flash:

Reteta de pilaf la cuptor cu ciocanele

9 Mai 2017
1671 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 g orez cu bob lung
1 ceapa medie rosie
1/2 ardei rosu
1/2 ardei verde
1 morcov mic
1/2 telina mica
delikat
sare
4 ciocanele condimentate cu: boia iute, sare, oregano

Mod de preparare:


Am calit legumele in ulei. Cand s-au inmuiat, am adaugat si orezul spalat si scurs.
Ciocanele le-am prajit cateva minute in ulei.
Dupa ce am calit si orezul, am rasturnat totul intr-un vas de yena, adaugand si 1 canita de supa de carne si o lingurita de delikat.
Am lasat cca 30 min, la foc potrivit, adaugand din cand in cand cateva linguri de supa de carne.
Cand orezul a fost aproape gata, am adaugat si ciocanelele.
Noi am servit cu castraveciorii murati.

sursa: sim0na-world
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pilaf cuptor retete pilaf pilaf ciocanele
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1445 (s) | 37 queries | Mysql time :0.025113 (s)