News Flash:

Reteta de pilaf indonezian

7 Mai 2014
1314 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

125 g orez cu bobul lung
10 ml ulei
un ardei galben sau rosu taiat fasii subtiri
2 oua batute
un ardei chilli taiat marunt
2 catei de usturoi
o ceapa taiata marunt
doi morcovi taiati fasii subtiri
piper
sare

Mod de preparare:

Fierbi orezul. Dupa ce acesta a fiert se pune un capac si se lasa pe foc mic timp de 15 minute pana scade apa. Se pune intr-un castron si se lasa la racit. Incalzesti 5 ml de ulei si se gatesc ouale jumari apoi se scot pe o farfurie. Se mixeaza in blender usturoiul, ceapa si chilli. Se pun pe foc 5 ml de ulei, se adauga pasta formata, se lasa pe foc apoi se adauga restul legumelor si se prajesc pentru 2 minute.
La final se adauga orezul racit si se amesteca timp de 3 minute asezonand cu sare si piper.

sursa: goodfood
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete pilaf pilaf indonezian
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1159 viz    0 com
1488 viz    0 com
1065 viz    1 com
2196 viz    0 com
1454 viz    0 com
2184 viz    1 com
3593 viz    0 com
1135 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1670 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022086 (s)