News Flash:

Reteta de pilaf cu dovlecei

2 Martie 2012
2272 Vizualizari | 0 Comentarii
Pilaf cu dovlecei
Ingrediente:

2 pahare de orez
doi dovlecei
un cubulet knorr vegetal
un pliculet de sofran
un catel usturoi
patrunjel
piper
ulei
   
Mod de preparare:

Intai de toate spalam si taiem feliute subtiri dovleceii, apoi in prajim foarte putin impreuna cu usturoiul intreg si putin ulei. Eliminam usturoiul si adaugam orezul. Prajim foarte putin, amestecind incontinuu, apoi adaugam cite un pic din supa (knorrul il dizolvam intr-un litru de apa clocotita) pina vedem ca orezul este bun de mancat. Aproape de sfarsit, adaugam pliculetul de sofran pe care-l dizolvam in putina supa. Punem in farfurii, presaram putin piper si patrunjel taiat marunt.
Pilaf cu dovlecei pregatit de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

orez dovlecei sofran usturoi patrunjel piper ulei knorrul apa clocotita
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1543 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015105 (s)