News Flash:

Reteta de pilaf cu cascaval

3 Mai 2012
2089 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7569 RON (+0.0427)
USD: 4.1883 RON (+0.0392)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Pilaf cu cascaval
Ingrediente:

1 ceasca cu orez
50 g cascaval
3 cesti cu supa de legume sau de pasare
50 g unt
 
Mod de preparare:

Punem intr-o tava teflonata orezul si supa la fiert;spre final adaugam untul,amestecam bine si la sfarsit adaugam si cascavalul. Acoperim si infasuram bine tigaia sa se umfle bine bobul de orez, la caldura. Se poate decora cu masline, morcovi, patrunjel verde etc.

sursa: sfatulparintilor.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

orez cascaval pasare unt tava teflonata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2275 viz    0 com
3041 viz    0 com
1566 viz    0 com
3246 viz    0 com
3787 viz    0 com
3778 viz    0 com
12483 viz    1 com
3620 viz    0 com
9512 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1629 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016814 (s)