News Flash:

Reteta de pilaf cu cascaval

3 Mai 2012
1973 Vizualizari | 0 Comentarii
Pilaf cu cascaval
Ingrediente:

1 ceasca cu orez
50 g cascaval
3 cesti cu supa de legume sau de pasare
50 g unt
 
Mod de preparare:

Punem intr-o tava teflonata orezul si supa la fiert;spre final adaugam untul,amestecam bine si la sfarsit adaugam si cascavalul. Acoperim si infasuram bine tigaia sa se umfle bine bobul de orez, la caldura. Se poate decora cu masline, morcovi, patrunjel verde etc.

sursa: sfatulparintilor.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

orez cascaval pasare unt tava teflonata
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2178 viz    0 com
2910 viz    0 com
1465 viz    0 com
3084 viz    0 com
3685 viz    0 com
3507 viz    0 com
11332 viz    1 com
3414 viz    0 com
9387 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1672 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018834 (s)