News Flash:

Reteta de pilaf cu cascaval

3 Mai 2012
2037 Vizualizari | 0 Comentarii
Pilaf cu cascaval
Ingrediente:

1 ceasca cu orez
50 g cascaval
3 cesti cu supa de legume sau de pasare
50 g unt
 
Mod de preparare:

Punem intr-o tava teflonata orezul si supa la fiert;spre final adaugam untul,amestecam bine si la sfarsit adaugam si cascavalul. Acoperim si infasuram bine tigaia sa se umfle bine bobul de orez, la caldura. Se poate decora cu masline, morcovi, patrunjel verde etc.

sursa: sfatulparintilor.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

orez cascaval pasare unt tava teflonata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2237 viz    0 com
2967 viz    0 com
1520 viz    0 com
3161 viz    0 com
3733 viz    0 com
3623 viz    0 com
11897 viz    1 com
3523 viz    0 com
9448 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1645 (s) | 23 queries | Mysql time :0.019159 (s)