News Flash:

Reteta de peste la cuptor cu cartofi

11 Martie 2014
1244 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 cartofi decojiti
80 ml ulei de masline
2 linguri firimituri de paine uscate
1 lingurita concentrat supa de gaina
4 fileuri de peste alb
2 dovlecei
1 ceapa rosie
250 g rosii cherry
1 lingura unt
2 linguri suc de lamaie proaspat

Mod de preparare:

Se incinge cuptorul la 200 grade. Se unge tapeteaza o tava cu hartie de copt. Se taie cartofii feliute si-I punem intr-un bol. Turnam jumatate din cantitatea de ulei peste cartofi si amestecam sa se imbrace in ulei. Amestecam firimiturile cu supa de gaina intr-un bol si punem amestecul peste cartofi. Aseazam cartofii intr-un singur strat in tava pregatita. Asezam pestele intr-un vas de iena. Asezam dovleceii, ceapa tocata si rosiile in jurul pestelui. Stropim apoi cu ulei si adaugam sare dupa gust. Bagam in cuptor, odata cu cartofii si lasam sa se coaca timp de 15 minute. Se aseaza pestele cu garnitura in farfurii, se adauga cartofii, asezam unt peste peste si stropim cu zeama de lamaie.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete peste peste cuptor sfaturi peste
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1174 viz    0 com
1044 viz    0 com
951 viz    0 com
931 viz    0 com
872 viz    0 com
1042 viz    0 com
1063 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1637 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013452 (s)